Mâncarea de post: hrană pentru suflet sau un adjuvant pentru sănătate?

Masina noastra pentru livrari la domiciliu Falticeni
Cele mai rapide livrari la domiciliu Falticeni – mai rapizi decât foamea!
10 august 2016
Afisare toate

Mâncarea de post: hrană pentru suflet sau un adjuvant pentru sănătate?

Întrucât Sărbătorile Pascale se apropie cu repeziciune și mai este foarte puțin timp în care nu trebuie să ne înfruptăm, îți adresăm următoarea întrebare: tu știi cât de sănătoasă este mâncarea de post?
Cu siguranță, multe persoane aleg să țină post pentru a respecta obiceiurile creștinești, încercând să se purifice conform tradițiilor ortodoxe. Astfel, mâncarea de post devine hrană pentru suflet.
Pe de altă parte, nu sunt deloc puțini nici cei care conștientizează faptul că postul (din prisma alimentației) este un adevărat aliat pentru organism și, bineînțeles, un adjuvant pentru o stare de sănătate corespunzătoare.
Iată care sunt principalele beneficii oferite de mâncarea de post:
         Ocazia perfectă pentru detoxifierea orgamismului.                                                                                                                                          Rutina zilnică, lipsa de timp sau tentațiile culinare ne determină, deseori, să consumăm alimente nu tocmai sănătoase. Acest lucru se traduce prin numeroase probleme digestive, kilograme nedorite, încărcarea ficatului și multe alte afecțiuni „la pachet”.În perioada în care postim, avem șansa de a ne îmbunătăți digestia, de a ne detoxifia organismul (curățându-l practic de „impuritățile alimentare”), dar și de a-i oferi acestuia un aport de vitamine, atât de necesar pentru a funcționa corespunzător.
         Un plus de energie
Odată ce optăm pentru o rutină alimentară sănătoasă, bazată pe fructe, legume, mâncăruri cu hribi sau cu un conținut bogat în fibre, nu facem decât să luăm decizia corectă pentru propria persoană.
Prin urmare, organismul ne va răsplăti cu un nivel înalt de energie, respectiv cu un surplus de vitalitate, ideale spre a face față cu succes activităților zilnice.
        Șansa de a avea siluetă dorită
 Ai remarcat vreodată faptul că ai pierdut în greutate, după ce ai ținut post un anumit interval de timp? Ei bine, mâncărurile vegetale reprezintă un aliat excelent în lupta cu kilogramele nedorite și, implicit, un pas în plus pentru o siluetă atrăgătoare.
Cum explicăm acest rezultat? Deși niciun regim de detoxifiere nu poate schimba anii în care am asaltat organismul cu prăjeli, sucuri acidulate sau alte alimente nesănătoase, postul ne oferă șansa de a mânca moderat și echilibrat.
Mâncărurile de post sunt un real ajutor pentru îmbunătățirea tranzitului, pentru scăderea colesterolului, dar și pentru a favoriza absorbția de nutrienți și vitamine.

Așadar, chiar dacă Postul Paștelui se termină în curând, cine spune că nu îți poți forma un astfel de obicei alimentar și în continuare?
Echipa noastră știe că mâncarea gătită în casă este cea mai gustoasă, motiv pentru care ingredientul principal al sortimentelor disponibile pe www.viceristo.ro este, întotdeauna, pasiunea. VICE RISTO dă savoare fiecărui fel de mâncare, astfel încât orice mușcătură să îți încânte la maximum papilele gustative.
Începând de la rețeta noastră apetisantă de pizza de post, pastele gătite cu ingrediente vegetale aromate, sărmăluțele și chiftelele de post cu hribi și până la cele mai populare mâncăruri tradiționale de post, VICE RISTO îți stă la dispoziție cu un meniu online complex, mai mult decât perfect pentru a-ți satisface chiar și cele mai nebunești pofte!
Nu ezita să ne contactezi telefonic, la unul dintre următoarele numere de telefon: 0754.513.579 / 0754.988.061 sau comandă felul de mâncare preferat cu doar câteva click-uri direct pe www.viceristo.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.