Despre Noi

Despre Noi

Vice | lounge & bar

Proiectul Vice a luat nastere la inceputul anului 2011 pentru a aduce in prim plan un nou concept „modern dining”. Locatia este un exponent al stilului arhitectural „Anticlasic” si a fost creata pentru a redefini conceptul de spatiu public. Amenajat in culori puternice si cu un ambient placut este locul perfect pentru a te intalni cu prietenii.

Bunul gust este la el acasa, atat la propriu cat si la figurat. Puteti servi preparate culinare senzationale, pregatite atent in bucataria noastra cu ingrediente proaspete, totul intr-o prezentare ireprosabila. Va asteptam in restaurantul nostru in orice moment al zilei pentru a servi masa, avand posibilitatea de a alege dintr-un meniu vast creat pentru toate gusturile.

Capacitatea restaurantului, 60 locuri si a terasei 80 locuri permite organizarea unor petreceri private, mese de afaceri, bufeturi, mese festive etc. O echipa formata din oameni tineri si pregatiti va sta la dispozitie si va asteapta cu caldura pentru a va satisface toate pretentiile.

Descoperă meniul Delicios Gustos

Cea mai rapida livrare la usa ta🚗

Mănâncă întotdeauna într-un restaurant bun si sigur Falticeni şi bucură-te de o experienţă culinară unică!

Iubitorilor de mâncăruri rafinate şi gătite din suflet, cu multă dragoste le recomandăm să mănânce întotdeauna într-un restaurant bun si sigur Falticeni, aşa cum este restaurantul nostru. Amplasat într-un decor idilic, “pe-o gură de Rai”, amenajat cu mult bun gust şi asigurând un nivel ridicat de intimitate, restaurantul nostru le oferă tuturor celor care îi trec pragul o atmosferă relaxantă şi îmbietoare. Meniul pus la dispoziţie oaspeţilor noştri cuprinde o variată gamă de preparate care fac cinste locurilor şi bucătăriei tradiţionale româneşti, dar şi o selecţie a celor mai îmbietoare feluri de mâncare din bucătăria internaţională, pentru ca toată lumea să se bucure de o sărbătoare a aromelor. Fiecare vizită efectuată la restaurantul nostru o să reprezinte o incursiune într-o lume a plăcerilor culinare, în care maestria bucătarilor se va împleti cu deosebita calitate a ingredientelor, în preparate care vor putea fi lesne catalogate drept nişte mici opere de artă.

 

Relaxează-te într-o atmosferă magnifică în acest restaurant bun si sigur Falticeni!

Fiecare dintre noi merită să se răsfeţe cu un festin culinar, dacă nu în fiecare zi, măcar la sfârşit de săptămână. Dacă nu reuşeşti să ajungi la noi, acum îţi oferim posibilitatea de a te bucura de calitatea preparatelor noastre pe care le cunoşti atât de bine şi în intimitatea casei tale. Îţi punem la dispoziţie un serviciu rapid şi avantajos de livrări la domiciliu, astfel încât, în timpul săptămânii să-ţi poţi delecta papilele gustative ca şi cum ai fi într-un restaurant bun si sigur Falticeni. Desigur, la fel de mult ne-ar încânta să te avem aici, alături de noi, în acest restaurant, în care o masă îţi este rezervată doar ţie şi invitaţilor tăi. Mai ales că nouă ne place să fim înconjuraţi în permanenţă de prietenii noştri dragi, care ştiu să se bucure de o mâncare bună, un vin ales cu grijă şi de o atmosferă caldă şi primitoare.

În fiecare zi îţi pregătim mici surprize culinare, care să te facă să te îndrăgosteşti iremediabil de noi şi care să-ţi poarte paşii către acest restaurant bun si sigur din Falticeni. Fiecare preparat pe care ţi-l oferim a fost creat cu dragoste de către bucătării noştri pricepuţi şi care îşi pun în joc talentul şi valoarea pentru a te încânta. Calitatea ingredientelor folosite în procesul de pregătire a fiecărui fel de mâncare garantează gustul final al produsului, astfel încât să te poţi bucura de un preparat care să te facă să visezi cu ochii deschişi. Mâncarea este reprezentativă pentru fiecare popor, iar mâncare mai bună decât cea tradiţională, românească şi în special moldovenească, nu o să găseşti mai bună decât în bucătăria noastră. De aceea, te invităm pe tine şi pe cei dragi să ne faceţi onoarea de a vă bucura cu minunatele noastre feluri de mâncare, gătite cu mult suflet şi dragoste!

Un restaurant bun si sigur Falticeni deschis întotdeauna celor ce iubesc mâncarea!

Bucătării noştri iubesc mâncarea pe care o gătesc, mai ales că ea urmează să-i bucure pe clienţii noştri. Atunci când gătesc, aceştia pun multă dragoste şi suflet, pe lângă ingredientele proaspete şi naturale, astfel încât produsl final este o adevărată încântare pentru cei care îl consumă. De le preparate din diverse cărnuri sau peşte şi până la nenumărate feluri de paste şi pizza (dintre care unele sunt creaţii proprii), bucătării noştri investesc multă dragoste în felurile de mâncare pe care le prepară. Numai aşa am ajuns să fim un restaurant bun si sigur Falticeni, care ştie cum să-şi mulţumească fiecare client în parte. Mâncarea noastră reuşeşte să însufleţească trupul şi simţirea celui care o gustă şi să-l determine pe acesta să revină în mod constant la restaurantul nostru.

Celor mici şi celor mari, celor care preferă preparatele bazate pe carne, dar şi celor care sunt vegetarieni sau postesc, restaurantul nostru le oferă cele mai bune preparate, disponibile într-o gamă variată şi la o calitate superioară. Ne-am propus nu doar să ne mulţumim toţi clienţii care ne trec pragul, ci să-i fidelizam cu ajutorul mâncărilor oferite, prin intermediul atmosferei pe care am creat-o pentru aceştia şi oferindu-le cele mai avantajoase preţuri, ori de câte ori ne vizitează. Suntem un restaurant bun si sigur Falticeni datorită calităţii mâncărurilor servite, calităţii maeştrilor noştri bucătari, calităţii atmosferei oferite, dar mai ales calităţii clienţilor noştri, care ne onorează cu prezenţa lor. Împreună am reuşit să ajungem la acest nivel, de aceea, tot împreună, ne vom bucura de tot ceea ce avem de oferit!

Vă aşteptăm cu nespus drag să ne bucurăm împreună de tot ceea ce avem mai bun în bucătăria noastră, în fiecare zi!

Cel mai popular

Mâncăruri de top

PROGRAM RESTAURANT

LUNI – VINERI 08:00 – 00:00

SAMBATA 09:00 – 00:00

DUMINICA 09:00 –00:00

PROGRAM LIVRARI

ZILNIC 10:00 – 22.00